На Одещині запланована модернізація Кілійського судноремонтного заводу

Головна мета — оновлення технологій і устаткування, днопоглиблення акваторії

Для Кілійського суднобудівно-судноремонтного заводу визначили нові пріоритети в роботі. Так, генеральний директор УДП Дмитро Москаленко на своїй сторінці в Фейсбук розповів про плани розвитку підприємства. 

“Бачимо наступні сегменти заводу за видами діяльності: будівництво барж SLG, поточний судноремонт (баржі та буксири з підняттям на сліп), утилізація металобрухту, стивідорна діяльність, а також сервісний центр з обслуговування модернізованого флоту”, - написав Москаленко. 

Крім того, металобрухт визначили як окремий напрям, адже у відстої накопичились десятки суден, які не підлягають відновленню, компанія лише витрачає кошти на портові збори. 

Оновлення технологій - це не відтворення старого виробництва, а ставка на сучасну техніку та проєктні рішення.

“Мета модернізації сліпу та днопоглиблення акваторії - приймати на ремонт морський флот, або щонайменше весь флот УДП. Власні буксири маємо піднімати не тільки на сліп, а й у док. Це гарантія незалежності компанії від зовнішніх підрядників, які можуть згорнути свій бізнес і ми залишимось без можливості ремонту частини нашого флоту”, - зазначив директор. 

Цифровізація — це звіти по кожному судну онлайн, щоденний аналіз та контроль обсягів робіт по кожному судну, чітке дотримання графіку. Реєстрація всіх об'єктів та майна заводу — це формування цілісного майнового комплексу, де кожна складова залучена і забезпечує додану вартість.

“Завдання нового керівника КСБСРЗ – переосмислити стратегічні пріоритети та запропонувати комплексну програму розвитку. Переконаний, що у підприємства величезний потенціал, треба лише вміти його розкрити”, - наголосив Москаленко. 

“Коментарі” писали, що після комплексної заміни радіонавігаційного та аварійно-рятувального обладнання суховантажу "Ізмаїл", судно готове вирушити на місце проведення необхідного ремонту. Цей крок важливий для забезпечення безпечності та ефективності експлуатації. Про це повідомляє Генеральний директор УДП Дмитро Москаленко. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


неідіот

19 грудня 2023, 11:45

щоб щось сказати треба говорити про стратегію. .. майже як в компютерних іграх. .. . все що можуть сказати молоді-зелені . .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися