Суховантаж, який ішов до Чорноморська за зерном, заглох у Босфорській протоці (ВІДЕО)

Приходу корабля очікує 55 тисяч тонн вантажу

Море — річ непередбачувана, тому людям часто доводиться підлаштовуватися під його забаганки. Так, як у випадку балкера Consolidator, який зупинив свій хід до Чорноморська Одеської області посеред Мармурового моря. Інформацію передають "Коментарі Одеса", посилаючись на місцевий "7 канал".

Згідно із наявними відомостями, 190-метровий вантажний корабель зазнав якихось технічних неполадок — із невідомих причин у нього перестали працювати всі двигуни. Інцидент трапився неподалік Босфорської протоки.

Як повідомляється, Consolidator повинен був прибути до Чорноморська Одеської області, щоб забрати черговий вантаж. Зараз у порту прибуття турецького корабля очікує близько 55 тисяч зерна, відправлених на експорт.

Відомо, що суховантаж уже відправили на ремонт — його вдалося відбуксирувати в Ахиркапи, де корабель оглянуть і спробують відшукати причину поломки.

Доля українського зерна, яке чекає на транспортування, поки невідома. Однак, швидше за все, за ним відправлять ще один суховантаж, щоб виконати поставку в термін.

Відзначимо, що нині запізненнями відрізняються не тільки величезні морські судна, а й звичні багатьом українцям поїзди "Укрзалізниці". Раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що в одеському напрямку в четвер, 2 вересня, спостерігається ускладнення погодних умов, тому деякі потяги прибудуть пізніше звичайного. Станом на 10 ранку серед затримок значилися шість поїздів, що йдуть в Одесу (або з неї). Які саме рейси затрималися в дорозі, читайте на нашому порталі.

Також ми розповідали, де в День міста одеситам краще не намагатися проїхати на автомобілі — деякі центральні вулиці будуть перекриті тільки для пішохідного руху.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися