Нетвереза бійка в ресторані: в Одесі чоловік вдарив відвідувача закладу

За скоєне йому загрожує позбавлення волі

В Одесі поліцейські затримали та відправили під варту чоловіка за побиття незнайомця. Чоловік прискіпався до відвідувачів ресторану, а потім побив одного із них так, що потерпілого госпіталізували.  Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Інцидент стався у Київському районі Одеси. Нетверезий відвідувач ресторану почав словесно чіплятися до компанії інших відвідувачів. Ті спочатку не реагували на образливі слова, але згодом один із чоловіків зробив незнайомцю зауваження. Це обурило правопорушника і він вдарив чоловіка кулаками в обличчя так, що той впав, вдарився головою об асфальт і знепритомнів.

Потерпілого одразу госпіталізували до лікарні. Медики діагностували йому переломи кісток носа, склепіння та основи черепа, відкриту черепно-мозковою травму та забої.

 “Зібравши достатню кількість доказів, слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя потерпілого в момент заподіяння. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі від пʼяти до восьми років. За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають”, - зазначив т.в.о. начальника слідчого підрозділу відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Дмитро Савченко.

“Коментарі” писали, що в Одесі правоохоронці затримати трьох містян, які пограбували людей серед білого дня. Наразі усім повідомлено про підозру. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.  Так, у Київському районі міста правопорушник помітив на шиї пенсіонерки золотий ланцюжок із підвіскою і вирішив викрасти його.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися