ОМКФ почав приймати фільми на ювілейний фестиваль: де та коли він пройде

До участі в Міжнародній європейській конкурсній програмі допускаються ігрові, неігрові, анімаційні та експериментальні повнометражні європейські фільми всіх жанрів

Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ), який вже встиг здобути популярність та визнання, наступного року відбудеться у столиці України, Києві, з 12 по 20 липня 2024 року. Ці плани анонсувала команда ОМКФ.

Цього року ОМКФ проходив у Чернівцях. Проте в Одесі проводилися спеціальні покази фільмів.  

Минулий ОМКФ гостинно приймали Чернівці, які показали щире захоплення українською культурою та мистецтвом. Наступного року ми привеземо Одеський міжнародний кінофестиваль у Київ, де очікуємо не менш теплий прийом від столичних кіноманів і поціновувачів якісних глядацьких артфільмів, – сказала генеральна директорка ОМКФ Анна Мачух.

Конкурс фільмів на ОМКФ

Національна конкурсна програма відкрита для українських фільмів усіх жанрів, випущених у 2023-2024 роках. Переможці визначатимуться в номінаціях "Найкращий український повнометражний ігровий фільм" та "Найкращий український повнометражний документальний фільм".

Міжнародна європейська конкурсна програма приймає повнометражні європейські фільми всіх жанрів, виробництво яких завершено у 2023-2024 роках.

Фільми, подані для участі в конкурсних програмах, також можуть бути відібрані для участі в позаконкурсних програмах кінофестивалю. Приймання заявок до Національної та Міжнародної конкурсних програм відкрито з 19 грудня 2023 року по 1 травня 2024 року. 

Для додаткової інформації та деталей щодо участі в кінофестивалі організатори пропонують звертатися на електронну адресу [email protected].

Нагадаємо, 26 серпня завершився 14-й Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ), фестивальна програма, якого цього року відбувалася в Одесі та Чернівцях.  На закритті були оголошені переможці цього року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися