Відновлення після обстрілу: в Чорноморську відкрила двері спеціальна школа

Під час ракетної атаки 89 вікон школи були пошкоджені, і 10 панорамних вікон вимагали повної заміни

Після ракетного удару, що стався 7 жовтня і став причиною серйозних руйнувань у місті Чорноморськ, спеціальна школа, яка зазнала значних пошкоджень, повертається до нормального режиму роботи. Про це повідомив міський голова Чорноморська, Василь Гуляєв.

У своєму відеозверненні він підкреслив, що після вибухів місцева школа зазнала серйозних руйнувань, зокрема, було вибито значну кількість вікон. Проте за короткий період часу вдалося відновити всі пошкоджені елементи, і тепер навчальний заклад повністю функціонує.

Всі знають, що після вибухів тут був жах, було вибито дуже багато вікон. Сьогодні ми вже все відновили і школа працює. З понеділка вже працює. Зараз у класах тепло, вікна стоять, — зазначив у своєму відеозверненні мер міста.

Загалом у закладах освіти для дітей з особливими потребами навчається 62 дитини в дитячому садочку та 198 у школі. Гуляєв також подякував благодійникам. З їхньою допомогою вдалося закупити новорічні подарунки для всіх дітей зі школи. 


Обстріли Одеської області

Нагадаємо, в ніч на 14 грудня ворог атакував Одесу та область ударними дронами. Загалом окупанти запустили 32 БпЛА типу "Shahed-136/131". Від падіння уламків збитих дронів пошкоджено гуртожиток, де постраждали 11 осіб, серед яких 4 дітей. 

Крім того, протягом двох годин ввечері 12 грудня в Одеській області тривала повітряна тривога. Загалом ворог випустив по регіону майже з десяток ударних дронів. Сили протиповітряної оборони півдня України збили всі 9 безпілотників типу "Shahed-131/136". Втім один зі збитих дронів впав на територію комунального  підприємства в Одесі. На місці події спалахнула пожежа, яку вогнеборці швидко ліквідували. Крім того, було зруйновано ангар пошкоджено 11 цивільних автівок, 3 - вигоріли вщент. В Одеському районі внаслідок падіння збитого дрона було пошкоджено одну з будівель припортової інфраструктури. Перші кадри зруйнованих споруд вже є в матеріалі “Коментарі”. 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися