Директор одеського звіринця виявився не тільки артистом, але й письменником

Ігор Бєляков написав книгу під назвою "Особистий кодекс" в жанрі психологічної фантастики

Сьогодні в Одесі в бібліотеці імені Івана Франка директор зоопарку Ігор Бєляков презентує свою книгу. Як виявилося, директор звіринця не тільки артист, які пише пісні і знімає на них креативні кліпи, а ще й письменник. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на анонс заходу.

Книга Бєлякова отримала назву "Особистий кодекс". Як розповіли в прес-службі мерії, вона написана в жанрі психологічної фантастики. Презентація в бібліотеці, розташованій за адресою Книжковий провулок, 1-а, почнеться о 14:00.

Директор Одеського зоопарку відомий серед городян своїми сміливими відеороботами. Він випускає кліпи до кожного Нового року, перевтілюючись у тварин-символів року. У липні цього року Бєляков взяв участь у популярному Bottle Cap Challenge, учасники якого змагалися у креативних способах відкривання пластикових пляшок, знявши кришечку з допомогою змії.

Тоді ж він записав відеокліп, закликаючи відвідувачів не годувати тварин у зоопарках, оскільки це псує їх режим харчування і може негативно позначитися на їх здоров'ї.

Як раніше писав портал "Коментарі", в паризькому зоопарку відвідувачам презентують організм, здатний відновлюватися після будь-яких механічних пошкоджень за кілька хвилин.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися