Шахраї збирають особисті дані одеситів: деталі схеми

В Telegram з'явився фейковий чат-бот від ДТЕК Одеські електромережі

В Telegram з'явився підроблений чат-бот від ДТЕК Одеські Електромережі, призначений для обману користувачів. Зазначений чат-бот під назвою "ДТЕК Одеська електромережа" та ім'ям користувача @OdessaOblEnergoBot намагається зібрати особисті дані громадян. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК Одеські електромережі. 

Офіційно повідомляємо, що ДТЕК Одеські електромережі не створював додаткових чат-ботів в Telegram. Для зв’язку з нами користуйтеся лише офіційними каналами зв’язку, – йдеться в повідомленні. 

Як зв'язатись з ДТЕК 

  • Чат-бот у Viber та Telegram: http://t.me/DTEKOdeskiElektromerezhiBot (ім’я користувача: @DTEKOdeskiElektromerezhiBot). Офіційний чат-бот має сервісне меню, де можна дізнатися про можливі відключення за вашою адресою, передати покази лічильника, замовити послуги по роботі з лічильником, повідомити про відсутність світла та перевірити статус заявки.

  • Офіційна фейсбук-сторінка: https://www.facebook.com/dtekoem

  • Контакт-центр:

    • Для стаціонарних телефонів: +38 (048) 705 90 90

    • Для мобільних телефонів: (068/095/073) 750 90 90

  • Офіційний сайт: https://www.dtek-oem.com.ua/ua

  • Особистий кабінет на сайті: https://ok.dtek-oem.com.ua/

  • Електронна пошта: [email protected]

Нагадаємо, ДТЕК активно веде підготовку до складних погодних умов на Одеській області. Компанія завершила реконструкцію 11 ключових енергооб'єктів, які відіграють важливу роль у забезпеченні електропостачання 37 об'єктів критичної інфраструктури та понад 60 тисяч клієнтів. Під час оновлення енергосистеми, фахівці ДТЕК замінили застаріле електрообладнання на більш потужне та сучасне на 11 високовольтних та розподільчих об'єктах. Оновлені силові трансформатори, ввідні комірки та інші компоненти системи забезпечать стабільність електропостачання об'єктів соціальної інфраструктури та десятків тисяч мешканців регіону.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися