На Одещині 12 тонн малька поповнили Кучурганське водосховище

Всього у водосховище вселили більше ніж 600 тис. екземплярів цьоголітки коропа

Вчора завершились роботи з відтворення водних біоресурсів в Кучурганське водосховище. Всього було вселено більше ніж 600 тис. екземплярів цьоголітки коропа та рослинноїдних загальною вагою 12 тонн: 450 тис. екземплярів рослиноїдних та 150 тис. екземплярів коропа. Про це повідомили в Одеському рибоохоронному патрулі.

Контроль за вселенням риби здійснює комісія, до якої входять представники Управління Держрибагентства у Одеській області, Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу, місцевої адміністрації та Держпродспоживслужби.

“Одеський рибоохоронний патруль продовжує виконувати свої обов'язки в умовах воєнного стану. Закликаємо громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером "гарячої лінії": (098) 798-47-93”, - йдеться в повідомленні.

 

Раніше “Коментарі” писали, що на минулому тижні на Одещині завершилось зариблення озера Сасик. Всього в озеро вселено 1 200 000 екз. цьоголітки молоді товстолоба та коропа загальною вагою 25 тонн. Про це повідомили в Одеському рибоохоронному патрулі. 

Нагадаємо, що біля Вилкового відбулося зариблення акваторії української частини Дунаю червонокнижними видами осетрових риб. Так, цьогорічне зариблення стерляді прісноводної у кількості 1 тис. екз. та осетра руського – 1,5 тис. екз. відбулося відповідно до вимог українського законодавства та сучасних наукових рекомендацій. Про це повідомило Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися