В Одесі рятувальники надали допомогу літньому чоловіку зі зламаним стегном

Від ДСНС Одеси залучалась 1 одиниця техніки

Рятувальники надали допомогу літньому чоловіку зі зламаним стегном. Сьогодні, об 11:18, до Служби Порятунку надійшло повідомлення він правоохоронців про те, що в Хаджибейському районі Одеси, по вулиці Іцхака Робіна, потрібна допомога з відчинення дверей. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

На місці рятувальники за допомогою шанцевого інструменту відчинили двері квартири, на підлозі якої знаходився 68-річний господар з ознаками травми ноги.

За допомогою жорстких нош рятувальники транспортували потерпілого громадянина з 7-го поверху 9-ти поверхового житлового будинку до карети швидкої медичної допомоги.

Наразі чоловіка госпіталізовано до місцевої лікарні з діагнозом — перелом лівого стегна.

Від ДСНС Одеси залучалась 1 одиниця техніки та 5 рятувальників”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що 23 грудня, о 04:20, до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу у селі Маяки, Подільського району. По прибуттю на місце виклику рятувальників було встановлено, що горить дерев'яне перекриття стелі у житловому будинку. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області

Нагадаємо, що одеські поліцейські розслідують обставини пожежі та загибелі чоловіка у гуртожитку. Сьогодні близько п’ятої години ранку на вулиці Академіка Воробйова сталася пожежа. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. Унаслідок загоряння, що сталося на другому поверсі будівлі, повністю згоріла одна з кімнат та частково пошкоджено коридор.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися