До Одещини прибув перший заступник Міністра освіти й науки Євген Кудрявець: що обговорили

Під час візиту посадовець оглянув декілька закладів загальної середньої освіти Одещини

Вчора на Одещину з робочим візитом прибув перший заступник Міністра освіти й науки України Євген Кудрявець. У ході візиту разом з директором департаменту освіти та науки ОВА Олександром Лончаком оглянули декілька закладів загальної середньої освіти області, з них гімназію та ліцей у сільській місцевості. Про це повідомив Олександр Лончак на своїй сторінці в Фейсбук. 

Директор департаменту розповів, що під час зустрічі високопосадовець ознайомився із роботою закладів в умовах війни, будівництвом та станом захисних споруд, матеріально-технічними базами шкіл. Обговорили й виклики та проблеми, які турбують освітян та педагогічні колективи, зокрема і щодо впровадження державного стандарту профільної середньої освіти, формування спроможної мережі, євроінтеграційних процесів, допомоги міжнародних партнерів, рівних прав та можливостей здобувачів освіти.

“Вдячний пану Євгену за динамічний та продуктивний підсумок робочого тижня та високу оцінку роботи моїх колег у непростих умовах сьогодення”, - написав Олександр Лончак. 

Раніше “Коментарі” писали, що на минулому тижні до Одеси прибула делегація освітян з Черкаської області. Гості приїхали з метою обміну досвідом. Про це повідомили в Одеській міській раді. Під час першої зустрічі, яка відбулася на базі освітнього простору CreatED, директорка міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич окреслила головні та важливі для сьогодення питання освітньої галузі в умовах воєнного стану.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися