У Святвечір окупанти атакували Одещину: уламки ракет пошкодили припортову інфраструктуру

Ворог випустив по Одеській області ракети і безпілотники

В ніч на 25 грудня російські окупанти атакували Одеським регіон ракетами та безпілотниками. Із районів Чауда, Балаклава випустили 31 ударний БпЛА типу “Shahed” та  дві авіаційні ракети. це повідомили у Силах оборони півдня

Спершу окупанти випустили ракети Х-59 в напрямку Кропивницького і Х-31П — в напрямку Чорноморська на Одещині. Підрозділи протиповітряної оборони знищили обидві ракети.

Після цього понад 6,5 години тривала дронова атака. Під час бойової роботи сили ППО збили 22 ударні безпілотники типу Shahed: 

17 — на Одещині;

3 — на Херсонщині;

1 — на Миколаївщині;

1 — на Кіровоградщині.

“Уламками збитого БпЛА спричинено пошкодження технічних приміщень у припортовій інфраструктурі Одеси, а в Роздільнянському районі також уламками під час збиття пошкоджено недіючу адмінбудівлю та складське приміщення законсервованого об’єкту, пожежу оперативно ліквідовано. Люди не постраждали”, - йдеться в повідомленні Сил оборони півдня. 

Раніше “Коментарі” писали, що в ніч на 22 грудня ворог вчергове атакував ударними дронами. БпЛА були запущені по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

Нагадаємо, в ніч на 14 грудня ворог атакував Одесу та область ударними дронами. Загалом окупанти запустили 32 БпЛА типу "Shahed-136/131". Від падіння уламків збитих дронів пошкоджено гуртожиток, де постраждали 11 осіб, серед яких 4 дітей. 

Крім того, 2 грудня російські окупаційні війська вчинили чергову атаку за допомогою дронів-камікадзе типу "Shahed-131/136" по території Одеської області. Проте, мобільні вогневі групи прикордонників Південного регіонального управління та Регіонального управління морської охорони Держприкордонслужби невдовзі взяли ситуацію під контроль та ефективно відбили частину атаку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися