Унаслідок ДТП на Одещині постраждало дві людини: потерпілі знаходяться в лікарні

За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі

На Одещині сталася ДТП з потерпілими. Аварія трапилася в жовтні у селі Світлодолинське Саратської ОТГ. Потерпілі зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За інформацією правоохоронців, ввечері місцевий житель керував автомобілем “ВАЗ” та перевищив дозволену швидкість руху. Водій  виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з водієм мотоблока, який рухався у зустрічному напрямку.

В результаті аварії, постраждали двоє людей: керманич сільгосптехніки та його пасажирка. Потерпілих негавно госпіталізували в місцеву лікарню. Лікарі діагностували: чоловік з забоями та переломом нижньої кінцівки, а жінка – з переломами ребер, кісток тазу та нижньої кінцівки. Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезими.

“Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули керманичу легковика обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження  за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого”, - прокоментував начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Нагадаємо, що поліцейські встановлюють обставини ДТП у Подільському районі. Чоловік п’яним сів за кермо автомобіля і на смерть збив двох жінок. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися