На Одещині водій збив на смерть двох жінок: подробиці аварії

Автопригода сталася сьогодні близько 17-ї години у селі Коси

Поліцейські встановлюють обставини ДТП у Подільському районі. Чоловік п’яним сів за кермо автомобіля і на смерть збив двох жінок. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

ДТП сталася вчора близько 17-ї години біля села Коси. Попередньо правоохоронці встановили, що водій автомобіля “ВАЗ” рухався вулицею села наїхав на двох жінок, які йшли вздовж дороги. Травми потерпілих були несумісні з життям, обидві загинули на місці події.

Перевірка водія на стан сп'яніння показала, що він сів за кермо нетверезим.

“Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ч. 4 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України та затримання водія в процесуальному порядку”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що наразі поліцейські розслідують обставини двох ДТП в Одеському районі, внаслідок яких одна людина загинула, дві – у лікарні. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.  Так, обидві аварії сталися вчора, 22 грудня у Крижанівці та біля Молодіжного. 

Нагадаємо також, що поліцейські Білгород-Дністровська завершили досудове розслідування щодо аварії, що сталася на трасі Одеса – Рені. Водій маршрутного автобуса допустив травмування пасажирів через технічні несправності. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися