Тендер на мільйони: на Одещині побудують Центр безпеки

Центр громадської безпеки в Маяках обійдеться 35 млн

Керівництво Одеського району має намір будувати новий Центр безпеки громадян за 35,5 млн грн у селищі Маяки. Замовником робіт виступає департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської ОДА. Про це стало відомо з майданчику держзакупівель Рrozorro. 

Тендер планують провести 26 грудня 2023 року. У планах, збудувати Центр безпеки громадян до 31 серпня 2024.

У Центрі безпеки громадян буде розміщуватися одночасно кілька служб: рятувальники ДСНС із диспетчерською, поліцейські та медики для реагування на екстрені випадки. На Одещині центр має бути третім. Перший раніше відкрили в селі Авангард Одеського району, ще один працює у Болградському районі


Коментарі” писали, що за майже 32 мільйони гривень планують ремонтувати Одеський політехнічний університет, який постраждав під час російської ракетної атаки влітку. Наразі керівництво університету оголосило тендер на капітальний ремонт корпусу. Про це повідомили на порталі Prozorrо. Нагадаємо, що в Одеській області оголосили тендер на капітальний ремонт дев'ятиповерхового житлового будинку у місті Сергіївка. 

Крім того, аналітики виявили тендер на закупівлю системи комп’ютерної томографії за завищеною ціною. Заклад охорони здоров’я регіону планував придбати обладнання за понад 23 млн грн. Про це повідомляє Територіальне управління Бюро економічної безпеки в Одеській області.

Нагадаємо також, що в Одеській ОВА відбулось чергове засідання групи із представниками органів місцевого самоврядування, силовим блоком та громадськістю, де розглянули чергові сумнівні тендери. Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися