До Молдови з велосипедом: на Одещині затримали чоловіка

Наразі проходить процедура встановлення особи правопорушника

Громадянина Молдови затримали вночі прикордонники Ізмаїльського загону на державному кордоні, неподалік села Нові Трояни.Про це повідомили в прикордонному загоні. 

Чоловік був завчасно виявлений прикордонним нарядом за допомогою тепловізора. При собі жодних документів, що посвідчують особу не мав. Охоронцям державних рубежів пояснив, що три роки тому він звільнився з місця відбування покарання та працював на фермі в Одеській області. Після звільнення молдованин, схоже, не потоваришував із законом та був затриманий вже за спробу незаконного перетинання державного кордону.

“Наразі, проходить процедура встановлення його особи для подальшого притягнення до адміністративної відповідальності”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині правоохоронці затримали іноземця за підозрою в організації незаконного переправлення ухилянтів через кордон. Наразі правопорушнику повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує до дев’яти років позбавленням волі з конфіскацією майна. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що на Одещині прикордонники заборонили в’їзд в Україну жінці з Грузії, яка виявилася поціновувачкою “російської влади”. Інцидент стався на пункті пропуску “Старокозаче”. Про це повідомили в Держприкордонній службі України.

“Коментарі” також писали, що на Одещині працівники ДБР повідомили про підозру правоохоронцю, який спробував організувати схему заробітку на незаконному переправленні військовозобов’язаних чоловіків за кордон. Про це повідомили в державному бюро розслідувань



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися