В Одесі в супермаркеті чоловік вдарив незнайомця ножем в живіт: подробиці

За скоєне чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі

В Одесі поліцейські “по гарячих слідах” затримали чоловіка, який спричинив незнайомцю тяжкі тілесні ушкодження. Правопорушник вдарив відвідувача супермаркету ножем у живіт. Про це повідомили в Головне управління національної поліції в Одеській області.

Інцидент стався супермаркету на вулиці Василя Стуса. На вході у торговельну залу житель Дніпра звернувся до жителя Одещини з проханням придбати йому алкогольні напої. Той відмовився, і на цьому ґрунті між чоловіками виникла сварка, яка переросла у штовханину. Під час конфлікту місцевий завдав приїжджому удар ножем у живіт і пішов геть. Поліцейські затримали чоловіка на сусідній вулиці. Правопорушник у скоєному зізнався, пояснивши свій вчинок обуренням діями потерпілого. 

“За наявності достатніх доказів слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває”, - розповіла слідча відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Світлана Могиляк.

“Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські затримали та відправили під варту чоловіка за побиття незнайомця. Чоловік прискіпався до відвідувачів ресторану, а потім побив одного із них так, що потерпілого госпіталізували. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


у

25 грудня 2023, 20:00

впф

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися