В Одесі відкрилась безлімітна ковзанка: скільки коштує день на льоді

Ковзанка стане гарним місцем для відпочинку всією сім'єю взимку

Біля Палацу спорту в Одесі запрацювала ковзанка просто неба. Поринути у святкову атмосферу одесити зможуть до кінця зими. Кореспонденти "Коментарі" дізналися скільки коштує година катання на льоду та графік роботи ковзанки.

Навколо нової ковзанки встановили святкову ілюмінацію. Крім того, на цій локації є кафе під куполом, де можна зігрітись та випити чаю або кави. Також дерева біля палацу спорту прикрасили гірляндами. 

Де знаходиться ковзанка та скільки коштує 

Ковзанка розташувалась за адресою проспект Шевченка, 31. Вартість катання 400 гривень як для дітей, так і для дорослих. Втім за ці кошти ви отримуєте безлімітний час проведений на ковзанці. Льодова арена працюватиме щодня з 10:00 до 22:00.

На Різдво біля Палацу спорту в Одесі відкрилась льодова ковзанка. Першими гостями стали понад 500 дітлахів, з сімей військовослужбовців та малозабезпечених родин. Вони мали можливість безкоштовно покататися та отримали солодкі подарунки, – зазначив голова Одеської обласної ради Григорій Діденко. 


Аби ще більше зануритися у дух новорічних свят і створити різдвяний настрій, рекомендуємо разом з дітьми відвідати лялькові вистави, святкові програми та вертепи, які додадуть відповідного настрою та допоможуть повірити у справжні дива та чарівні історії. “Коментарі” зібрали для вас найкращі події грудня. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися