Важливо

В Чорному морі знищили великий десантний корабель РФ (ВІДЕО)

Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України прокоментував знищення ВДК

Пілоти повітряних сил ЗСУ знищили великий десантний корабель РФ. Атакували "Новочеркаськ" в районі Феодосії крилатими ракетами.

Про це повідомили на офіційному Телеграм-каналі командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Миколи Олещука.

А флоту на росії стає все менше! Цього разу услід за флагманом ЧФ рф – крейсером "Москва", прямує великий десантний корабель "Новочеркаськ". Дякую пілотам  Повітряних Сил та усім причетним за філігранну роботу! Одягайте штани і "по-домашнєму уєзжайтє" з нашого Криму, поки ще не пізно!, – йдеться в повідомленні. 

Увага! Відео 18+, містить ненормативну лексику!


Що відомо про ВДК "Новочеркаськ"

ВДК "Новочеркаськ" — це представник проєкту 775, який був спроєктований та побудований соціалістичною Польщею для СРСР у період з 1975 до 1991 року. Його основною характеристикою була здатність виконувати місії в океанському просторі. Цій же лінії належав і український корабель "Костянтин Ольшанський", який був захоплений російськими військами у Криму в 2014 році.

Нагадаємо, на південному напрямку ЗСУ продемонстрували свій професіоналізм. Воїни знищили три російських винищувачі-бомбардувальники Су-34. 

Також ми писали, що в ніч на 22 грудня ворог вчергове атакував ударними дронами. БпЛА були запущені по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Підрозділи протиповітряної оборони знищили 17 безпілотників типу "Shahed-131/136", які були випущені з тимчасово окупованої території Криму. Найбільш інтенсивна боротьба розгорнулася на Миколаївщині, де вдалося знищити 10 дронів, на Херсонщині – 4, та на Одещині – 3.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Эдвард

26 грудня 2023, 09:35

"МОСКВІ" БУДЕ ЗНАЧНО ВЕСЕЛІШЕ НА ДНІ ПРИЙМАТИ БАЛИ ВІД КРАБІВ! "МОСКВА", "НОВОЧЕРКАСЬК".... ДЕ ТОЙ "САНКТ ПЕТЕРБУРГ"... ДАВАЙ!!! КРАБИ ЧЕКАЮТЬ! ДРОНИ БУДУТЬ ТАНЦЮВАТИ ГОПАКА НА ДНІ ПОНТА ЕВКСИНСЬКОГО!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися