Не розминулися: в Одесі сталася смертельна ДТП

Обох керманичів перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезі

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Приморському районі Одеси. В результаті аварії одна людина загинула, ще одна – госпіталізована з тяжкими травмами. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
Автопригода сталася вчора ввечері на перехресті вулиць Великої Арнаутської та Бориса Літвака. Водії автомобілів “ВАЗ2 та “Mercedes” не розминулися. Зіткнення автівок сталося через порушення керманичами правил маневрування та встановлених обмежень швидкості руху.
Водія автомобіля “ВАЗ” негайно госпіталізували до лікарні з  переломами ребер та грудини, забоєм  легень і рваною раною підборіддя. Його пасажир від отриманих травм загинув. Водію іномарки медики надали допомогу безпосередньо на місці автопригоди, його життю нічого не загрожує

“Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження поліцейські призначили низку експертиз. Слідство триває, встановлюються всі обставини автопригоди”, - йдеться в повідомленні поліції.

“Коментарі” писали, що в селі Коси Подільського району сталася жахлива аварія. Водій автомобіля "ВАЗ", бувши у стані алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на двох жінок, які йшли по краю дороги. Від отриманих травм обидві жінки померли на місці. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися