На Одещині п’яний водій на смерть збив двох жінок: подробиці ДТП

Водію загрожує позбавлення волі на 12 років

В селі Коси Подільського району сталася жахлива аварія. Водій автомобіля "ВАЗ", бувши у стані алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на двох жінок, які йшли по краю дороги. Від отриманих травм обидві жінки померли на місці. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Після інциденту правоохоронці провели перевірку стану водія, яка підтвердила його сп'яніння. У зв'язку з цим Слідчим управлінням ГУНП в Одеській області було розпочато кримінальне провадження. Водія затримали, а під час допиту йому було оголошено підозру за статтею, що стосується порушення правил дорожнього руху у стані алкогольного сп'яніння, що призвело до смерті.


Автомобіль, яким керував водій, було вилучено для проведення слідчих дій та експертиз. Після розгляду справи суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Якщо вину водія буде доведено йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від семи до дванадцяти років, а також заборона керування транспортними засобами на десять років.

ДТП на Одещині   

В Ізмаїльському районі поліцейські розслідують страшне ДТП, яке сталося між селами Кислиця та Стара Некрасівка 14 грудня. На жаль, подія призвела до смерті двох односельчан.   

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо правоохоронця, винуватця трагічної дорожньо-транспортної події, яка спричинила смерть мешканки міста. Обвинувальний акт вже направлено до суду, розпочинаючи новий етап правосуддя в цьому важливому справі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися