Пробки в Одесі 6 вересня: які вулиці «стоять»

З початком нового навчального року кількість пробок в Одесі тільки збільшилася

Пробки в Одесі — звична справа, хоча вони і не дуже радують: ні водіїв, ні пасажирів. Однак почався новий навчальний рік, і, якщо школярі не перейдуть незабаром на дистанційне навчання, то десятки і сотні автівок простоять в кілометрових чергах ще чимало часу. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію "Новини Лайв Одеса", сьогодні від пробок страждає стандартно центр і кілька найближчих до них вулиць.

Так, водіям слід бути уважними, тому що з самого ранку з пробками не дуже добре йде справа на Люстдорфській дорозі, Південній дорозі, Миколаївській дорозі і Адміральському проспекті. Також ускладнено рух по вулицях Святослава Ріхтера, Маршала Малиновського і Небесної Сотні.

Не обходиться і без пробок в центрі Одеси.

Також кілька міських вулиць перекриті з різних причин. Якщо не хочете скататися даремно, то майте на увазі, що обмежувальна "цеглина" висить на вулицях Літакова (до 29 грудня) і Преображенська (відрізок від Старопортофранківської до Пантелеймонівської).

Від самого ранку на Люстдорфоскій дорозі сталася дорожньо-транспортна пригода.

Будьте особливо уважними на дорогах і стежте за тим, які вулиці вибираєте, щоб дістатися до кінцевого пункту призначення, аби заощадити більше часу.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що початок осені у більшості людей асоціюється з початком шкільного та студентського життя. 1 вересня пролунали перші дзвінки в школах всіх областей України, і Одеська — не виняток. Так, в міські школи Одеси всього в цьому році прийшло близько 110 тисяч учнів. Скільки з них першокласників, пропонуємо дізнатися в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися