Посилена безпека: скільки правоохоронців патрулюватимуть на свята

По всій території України діє комендантська година та заборонено використовувати феєрверки та салюти

З наближенням Нового року понад 30 тисяч поліцейських забезпечать безпеку у різних куточках країни. Голова Національної поліції України, Іван Вигівський, поділився цією інформацією у спеціальному інтерв’ю для "Українських Новин".

За його словами, від початку конфлікту на сході країни поліцейські активно працюють в підвищеному режимі. Якщо в середньому на початку війни на службу виходило 4500 поліцейських на добу, то зараз цей показник зріс до 7000 нарядів, що складає близько 21 тисячі поліцейських.

В деяких великих містах у нас не буде ялинок, але у всій державі буде діяти комендантська година, як і минулого року. Ми розуміємо, що громадяни, можливо, деякі напідпитку, приходитимуть до цих місць і ми максимально будемо забезпечувати порядок та безпеку. Я думаю, що будуть охочі відмічати й 7 січня Різдво, так само і Водохреща. Ми максимально залучимо сили та засоби поліції для того, щоб забезпечити порядок в усі ці дні, – зазначив Іван Вигівський.

Наближаються новорічні свята, час радості та святкового настрою. Для багатьох цей період також асоціюється з вживанням алкоголю. Однак, якщо ви плануєте відпочивати з алкоголем, “Коментарі” посилаючись на Центр громадського здоров’я України підготували кілька порад, щоб зберегти ваше здоров'я.

В жодній області України ще не оголошували про тимчасове припинення комендантської години в честь свят. Чи буде в новорічну ніч на Одещині комендантська година – відповідь Олега Кіпера вже в матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися