В порту в Одеській області п’яний водій навантажувача на смерть збив чоловіка

Своєї провини у скоєному чоловік заперечувати не став

За фактом загибелі працівника приватного підприємства в Рені поліцейські розпочали досудове розслідування. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Так, вчора на одному з причалів порту у місті Рені начальник робочої зміни, керуючи автонавантажувачем, з неуважності здійснив наїзд на співробітника, унаслідок чого останній загинув на місці. Інцидент трапився близько 9 години вечора. 

Водія спецтехніки перевірили на вміст алкоголю в організмі і з’ясували, що він до того ж був нетверезий. Своєї провини у скоєному чоловік заперечувати не став.

“Відомості за вказаним фактом правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини. Згідно з санкцією статті, правопорушнику загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років”, - зазначив заступник начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Ігор Мінчев.

“Коментарі” писали, що жителю Одещини загрожує конфіскація автівки з позбавленням права керувати транспортними засобами на 10 років. Чоловік вже декілька разів притягувався до адміністративної відповідальності за нетверезе водіння, був позбавлений водійського посвідчення на п’ять років, але знову сів за кермо п’яним і скоїв ДТП. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися