Жителя Одещини позбавлять права керувати автомобілем на 10 років: причина

Чоловік сів за кермо п’яним і скоїв ДТП

Жителю Одещини загрожує конфіскація автівки з позбавленням права керувати транспортними засобами на 10 років. Чоловік вже декілька разів притягувався до адміністративної відповідальності за нетверезе водіння, був позбавлений водійського посвідчення на п’ять років, але знову сів за кермо п’яним і скоїв ДТП. Про це повідомили в  Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Інцидент стався нещодавно у селі Ананьїв Перший. Нетверезий керманич “ВАЗ” не впорався з керуванням, з’їхав з проїзної частини і в’їхав у паркан приватного домоволодіння. Перевірка водія на наявність алкоголю в організмі показала наявність 2,1 проміле.  

Також поліцейські встановили, що чоловік неодноразово притягувався до відповідальності за нетверезе водіння і позбавлявся права курувати транспортними засобами. 

“Зараз правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу у розмірі 51 тисячі гривень або адміністративний арешт на 15 діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на 10 років та з конфіскацією транспортного засобу, який є у його приватній власності”, - повідомив начальник сектору поліцейської діяльності № 1 відділу поліції № 1 Подільського районного управління поліції Павло Трофименко.

Нагадаємо, що поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Приморському районі Одеси. В результаті аварії одна людина загинула, ще одна – госпіталізована з тяжкими травмами. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

“Коментарі” писали, що в селі Коси Подільського району сталася жахлива аварія. Водій автомобіля "ВАЗ", бувши у стані алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на двох жінок, які йшли по краю дороги. Від отриманих травм обидві жінки померли на місці. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися