В Одесі два тролейбуси змінили схему руху: деталі

Зміни торкнуться тролейбуса № 9 та № 7

Сьогодні, 29 грудня продовжують діяти зміни в маршрутах двох тролейбусів. Це пов’язано з проведенням протиаварійних робіт, що веде Інфоксводоканал на вул. Черняховського. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Зміни торкнуться тролейбуса  № 9, який сьогодні курсуватиме до площі 10 квітня. Тим часом тролейбус № 7 в напрямку вул. Архітекторської курсуватиме вулицею Сегедською. Такими маршрутами громадський транспорт пересуватиметься до кінця дня. 

Вартість проїзду на громадському транспорті в Одесі 

Якщо ви оплачуєте готівкою, вартість проїзду складе 8 гривень, але використовуючи свій смартфон для оплати, ви зможете скористатися знижкою і проїхати за 7 гривень. Для оплати через Приват-24, просто проскануйте QR-код, який розміщений в тролейбусах та трамваях. 

Також, ви маєте можливість оплатити проїзд за допомогою додатку Транспод. Для цього, завантажте додаток на свій смартфон перед виходом на зупинку, та не забудьте увімкнути блютуз при скануванні свого квитка біля водія. 

Нагадаємо, наприкінці тижня Одеса отримала перший трамвайний вагон Татр-Юг К1Т306 із партії в 13 вагонів. Ці вагони придбані в рамках проєкту “Міський громадський транспорт України”, що фінансується за кошти ЄІБ. Сума закупівлі становила 20 млн євро. Про це повідомили в інформагенції Alltransua.

Раніше “Коментарі” писали, що на маршрути Одеси знову повернуся трамвай “Одісей Макс”. Після багатомісячного простою, одеські довгоміри нарешті почали возити пасажирів. І разом з цим відбувся їх дебют на нещодавно відновленому трамвайному маршруті № 5 — раніше вони були лише на маршрутах №№ 26 та 7. З останнього їх зняли через проблеми з узвозом Маринеска.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися