Кількість жертв внаслідок російської ракетної атаки по Одесі зросла

Внаслідок ракетного удару по Одесі три людини померли, а 15 отримали поранення

Внаслідок ракетного удару по місту Одеса сталося влучання у триповерховий будинок, з якого рятувальники тільки що витягли тіло загиблої людини з-під завалів. Кількість жертв цього трагічного інциденту зросла до трьох осіб. Пошукові операції на місці події тривають. Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), з 17-типоверхового житлового будинку вдалося врятувати 23 людини, які перебували у зоні небезпеки.

Також внаслідок обстрілу міста пошкоджено ліцей. За щастя, дітей в навчальному закладі на момент атаки не було, оскільки вони перебували на канікулах. Усі працівники ліцею вчасно знаходились у захисних укриттях, що дозволило уникнути поранень серед освітян та педагогічного персоналу.

Нагадаємо, сьогодні вранці окупанти запустили по Одесі крилаті ракети. Ворог поцілив у житлові будинки мирних жителів. За інформацією начальника Одеської ОВА Олега Кіпера внаслідок атаки двоє одеситів загинули. 15 людей отримали поранення, серед них двоє дітей – 6 та 8 років. Перші кадри з місця прильоту – в матеріалі

В ніч на сьогодні ворожі сили вчинили чергову дронову атаку на мирне населення південної частини України. Зазначимо, що переважна більшість безпілотників типу "Shahed-131/136" направляли свій удар із напрямку тимчасово окупованого Криму. На щастя, в результаті інциденту постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано. Рятувальники показали як ліквідовували наслідки дронової атаки – відео в матеріалі.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/3668


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися