Мешканцям Одеси повідомили, куди звертатись для відновлення вікон та дверей

Ворог вночі та зранку обстрілював Одесу

На території Хаджибейського району Одеси активно функціонує оперативний штаб для надання допомоги мешканцям пошкоджених будинків. Люди на місці можуть дізнатись як отримати компенсацію на відновлення вікон та дверей. Про це повідомляє Одеська міська рада.

Сьогодні, 29 грудня 2023 року, за адресами: вул. Середня, 24, вул. Картамишевська, 14, вул. Зелена, 44 (поруч із Храмом), розгорнута робота районного оперативного штабу, який буде працювати з 9:00 до 16:00 протягом найближчих днів.

Співробітники Хаджибейської районної адміністрації разом з іншими комунальними службами приймають заяви від мешканців та надають консультації щодо необхідного пакета документів для оформлення відновлення вікон та дверей.

Зокрема, мешканці пошкоджених будинків можуть звертатися за допомогою та консультацією до Хаджибейської районної адміністрації за адресою: вул. Генерала Петрова, 22, у робочий час з 8:30 до 17:00 або за телефонами: (048)-734-95-28, (048)-734-95-29.


Нагадаємо, внаслідок ракетного удару по місту Одеса сталося влучання у триповерховий будинок, з якого рятувальники тільки що витягли тіло загиблої людини з-під завалів. Кількість жертв цього трагічного інциденту зросла до трьох осіб. Пошукові операції на місці події тривають. Перші кадри з місця прильоту – в матеріалі

В ніч на сьогодні ворожі сили вчинили чергову дронову атаку на мирне населення південної частини України. Зазначимо, що переважна більшість безпілотників типу "Shahed-131/136" направляли свій удар із напрямку тимчасово окупованого Криму. На щастя, в результаті інциденту постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано. Рятувальники показали як ліквідовували наслідки дронової атаки – відео за посиланням. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися