Внаслідок ракетної атаки по Одесі в частині міста немає світла: коли відновлять

Електроенергію вимкнули людям вимушено для розбору завалів

Сьогодні, 29 грудня, наслідки ранкового ракетного обстрілу в Одесі ліквідовують рятувальники та енергетики. З метою забезпечення безпеки та ефективності робіт, Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) вимагала від енергетиків вимкнути електропостачання в 339 будинках одного з районів міста. Про це повідомляє ДТЕК Одеські електромережі. 

Це тимчасове відключення електроенергії є необхідною умовою для проведення безпечної та ефективної ліквідації наслідків обстрілу рятувальниками. Після завершення робіт і відповідного дозволу від фахівців ДСНС, енергетики відновлять постачання електроенергії в оселі одеситів, які були тимчасово відключені внаслідок цієї події.

Як діяти при відключенні електроенергії 

У разі відключення електроенергії в Одесі, мешканці можуть повідомити про це в зручний спосіб. Перш за все, рекомендується перевірити на офіційному сайті ДТЕК Одеські електромережі, чи вже зареєстрована аварія за вашою адресою. Якщо ні, то можна повідомити про відсутність світла одним із наступних способів: 

Звертаємо вашу увагу, що через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені. 

Нагадаємо, на території Хаджибейського району Одеси активно функціонує оперативний штаб для надання допомоги мешканцям пошкоджених будинків. Люди на місці можуть дізнатись як отримати компенсацію на відновлення вікон та дверей. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися