Без музики та розваг: в Одесі оголосили день жалоби

Зранку 29 грудня окупанти запустили по Одесі вісім ракет, три з них влучили по житлових будинках

29 грудня внаслідок ракетного обстрілу Одеси четверо людей загинуло, 23 отримали поранення. Сьогодні в місті оголосили день жалоби. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Згідно з розпорядженням міського голови рекомендовано підприємствам, установам, організаціям міста незалежно від форми власності обмежити використання музики та проведення розважальних заходів, – йдеться в повідомленні. 

Більше про ракетний обстріл

Загалом по півдню ворог випустив дев’ять ракет, шість з них вдалось збити силам оборони. Імовірно летіли Х-101/555/55 – одну з них знищили Миколаївщині і 5 на Одещині. Три ракети в Одесі влучили в житлові будинки. Приватний будинок зруйновано вщент, триповерховий багатоквартирний зазнав критичних руйнувань, там загинула одна людина, в одному з житлових комплексів ракета прошила багатоповерхівку, розірвавшись всередині, випаливши кілька поверхів, тут виявлено 2 загиблих. 

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару по місту Одеса сталося влучання у триповерховий будинок, з якого рятувальники тільки що витягли тіло загиблої людини з-під завалів. Кількість жертв цього трагічного інциденту зросла до трьох осіб. Пошукові операції на місці події тривають. Перші кадри з місця прильоту – в матеріалі

В ніч на сьогодні ворожі сили вчинили чергову дронову атаку на мирне населення південної частини України. Зазначимо, що переважна більшість безпілотників типу "Shahed-131/136" направляли свій удар із напрямку тимчасово окупованого Криму. На щастя, в результаті інциденту постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано. Рятувальники показали як ліквідовували наслідки дронової атаки – відео за посиланням. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися