Результати роботи УДП на Одещині: які проєкти вдалося реалізували за 2023

Підсумки роботи Українського дунайського пароплавства за 2023 рік

Українське дунайське пароплавство підбило підсумки 2023 року, щоб розставити пріоритети в роботі на новий 2024. Так, генеральний директор УДП Дмитро Москаленко на своїй сторінці в Фейсбук розповів, що обсяг перевезень в УДП збільшився в порівнянні з 2022 року та склав майже 1,8 млн тонн. Середня зарплата зросла у понад в два з половиною рази - до понад 25 тис. грн. А середній місячний дохід плавсостава досяг 62 тис. грн. 

Крім того, сплачено в два з половиною рази більше податків – 519 млн грн. Виконано майже півтори сотні ремонтів самохідного флоту та півтисячі ремонтів несамохідного.

“Ми повернули всі наші морські судна та відновили перше з них – “Вилково”, яке вже виконує перші рейси. Ми повернули та відновили наш величезний плавкран. Він також працює і забезпечує дохід підприємства. Круто спрацювала наша перевалка – оброблено 262 тис. тонн вантажів. Це інвестпроєкт, який збільшив доходи, рентабельність перевезень та посилив ринкові позиції УДП”, -  написав Москаленко. 

Цього року відбулись події, які мають визначити подальшу долю УДП на наступні 30-40 років. Так, влітку керівництво УДП підписали угоду про співпрацю з IFC, успішно пройшли перші підготовчі етапи та впритул наблизилися до наймасштабнішої інвестиційної програми в історії УДП.

“Наступний рік буде вирішальним. Складна економічна ситуація в країні, регіоні. Але ми наполегливо рухаємось вперед та очікуємо на появу перших модернізованих самохідних суден. Відбудеться багато інших змін, які стосуються системи управління підприємством. Модернізується не лише флот – модернізується все наше підприємство”, - зазначив генеральний директор. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Темпы роста

3 січня 2024, 11:05

Ой, звиздуны.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися