Хлопчик чи дівчинка: хто народився першим в Одесі у 2024 році

Всі пологові будинки в Одесі працюють у штатному режимі

О 2:30 ночі 1 січня 2024 року в міському пологовому будинку №7 народилась перша дитина в цьому році. Загалом в новорічну ніч світ побачили 11 дітей. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

В перші хвилини нового року в Одесі, народилася маленька українка, на ім'я Мирослава. Вага новонародженої — 3590 грамів, зріст — 55 сантиметрів.

Батьки Мирослави, Надія та В'ячеслав, приїхали до Одеси з Херсона, й знайшли тут для себе другий дім. В'ячеслав, залишаючись вірним своєму рідному місту, очолює волонтерський центр.

Мер Одеси Геннадій Труханов особисто привітав щасливих батьків та вручив їм грошовий сертифікат. Він також висловив свою повагу до всіх матерів, які привітали своїх малят у перші години нового року.

Ви — справжні героїні, які, попри все, дарують нове життя, дарують надію на наше майбутнє. Ми продовжимо робити все для розвитку нашого міста, щоб вам було комфортно в ньому жити. Бажаю здоров'я, сил і благополуччя всім одеським родинам. Нехай цей рік принесе Україні перемогу!, – сказав Геннадій Труханов.

За перші 24 години нового року в Одесі народилося аж 11 дітей — сім хлопчиків і чотири дівчинки, серед яких виявились і дві пари близнюків

Нагадаємо, загалом протягом останнього тижня 2023 року на Одещині народилось 196 маленьких українців. За період з 25 грудня по 31 грудня минулого року серед малюків, що зʼявились на світ: 93 хлопчиків та 103 дівчинки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися