На Одещині затримали двох наркодилерів: що їм загрожує

м обом загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна

Поліцейські викрили двох жителів Теплодара в оборудках з наркотичними засобами. Один чоловік закуповував заборонений товар в іншого та перепродував. Правопорушникам повідомили про підозру та помістили їх під варту. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Поліцейські затримали чоловіків на гарячому: у той момент, коли правопорушник продавав “клієнту” його замовлення — два грами канабісу. Одночасно за місцем мешкання іншого чоловіка у якого, за даними слідства, закуповувався “товар” для перепродажу, поліцейські провели обшук, в ході якого вилучили пластиковий контейнер та 13 пакетиків з аналогічною рослинною речовиною, ваги та пакувальний матеріал. 

“Слідчі під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури повідомили чоловікам про підозру: одному – у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, а другому – у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту. Ці злочин кваліфікуються за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України і караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. За клопотанням слідчих, суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває. Поліцейські встановлюють усіх учасників наркотрафіку”, - повідомив т.в.о. начальника слідчого відділу територіального підрозділу Сергій Шипіцин.

“Коментарі” писали, що поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району за оборудки з наркотичними засобами та вогнепальною зброєю. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися