В Одесі чоловік викрав телефон заради подарунка коханій: деталі

За скоєне чоловіку загрожує ув’язнення

Одеські поліцейські викрили чоловіка, який пограбував одну дівчину, щоб зробити подарунок іншій. Наразі правоохоронці вилучили викрадене майно. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Ввечері на вулиці Академіка Філатова одесит вирвав з рук незнайомки мобільний телефон. Чоловік одразу втік з місця подій, але потерпіла звернулася до поліції із заявою, зазначивши, що їй завдано збитків майже на 31 тис. гривень.

Поліцейські знайшли чоловіка за добу та встановили його особу Одесит визнав провину та пояснив, що викрав мобільний телефон, аби продати його та на виручені гроші купити своїй дівчині подарунок

“Слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, скоєному в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Наразі поліцейські клопочуть про обрання підозрюваному судом запобіжного заходу. Слідство триває”, - розповіла слідча відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Юлія Іванова. 

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські викрили чоловіка, який ошукав переселенця, “допомагаючи” йому знайти житло. Правопорушник шахрайським шляхом привласнив телефон та банківські картки незнайомого чоловіка, якого угледів на вокзалі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися