Проблему вирішено: дві тисячі одеситів ЖК "Ізумруд" отримають тепло

В Одесі в ЖК, де два роки не було опалення, нарешті подали тепло

В Одесі, в ЖК “Ізумруд” нарешті подали тепло. Понад два роки тисячі одеситів через конфлікт власника котельні та ОСББ були без опалення. Однак, місяць тому очільник Одеської ОВА Олег Кіпер підписав сумісно з військовим командуванням наказ, завдяки якому місто змогло взяти під управління котельню, яка відповідає за теплопостачання будинку. Про це повідомили в Одеській ОВА. 

“Відсьогодні тепло у домівки одеситів повернено — котельню вдалося запустити. Буду слідкувати за подальшою ситуацією”, - написав Кіпер. 

Нагадаємо, що було прийнято рішення побудувати власну модульну котельню для цього будинку.

“Ця проблема могла тривати роками, проте ми не могли залишити стільки людей – це близько 600 сімей – без тепла взимку. Тож пошук рішень та правильні дії привели до результату: люди, нарешті, будуть із теплом. Дякую директорці підприємства “Теплопостачання міста Одеси” Ганні Поздняковій, нашій “Муніципальній варті”, всім фахівцям, які долучилися. Це дійсно чудова спільна робота”, – сказав мер Одеси Геннадій Труханов

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі відбулись загальні збори членів ОСББ “Ізумруд”, де близько 2 років понад дві тисячі мешканців живуть без опалення. Про це повідомили в Одеській міській раді.  Нещодавно, на позачерговій сесії депутати міськради прийняли рішення “Про заходи з відновлення функціонування обʼєктів, які забезпечують життєдіяльність мешканців цього будинку”

Нагадаємо, що з 13 листопада в Одесі розпочався опалювальний сезон. У першу чергу до централізованого опалення будуть підключені об’єкти соціальної інфраструктури (лікарні, школи, садочки та ін.), згодом - житловий фонд. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися