На Одещині планують побудувати нові зернові склади: де саме

Нові потужності у порту Ізмаїл збудує Harvest Commodities 

Іноземні партнери продовжують інвестували в український бізнес, навіть попри війну. Так, стало відомо, що швейцарська компанія Harvest Commodities збудує в Ізмаїльському порту, що на Одещині, нові зернові склади. Про це повідомив “Бізнес Цензор”.

Швейцарський дистриб’ютор агропродукції Harvest Commodities планує інвестували у розвиток Дунайських портів, адже не тільки створюють робочі місця та приносять іноземну валюту в регіон. Про це зазначив інвестор Harvest Commodities Нільс Троост.

"Наші інвестиції в місцеву інфраструктуру та логістику не тільки створюють робочі місця та приносять іноземну валюту в регіон, але й гарантують, що зерно з України й надалі відіграватиме важливу роль у забезпеченні продовольством споживачів із країн третього світу, включаючи Африку", – каже Троост. 

“Коментарі” писали, що сумарні обсяги відвантажень з портів “Великої Одеси” після відновлення власними силами за підтримки союзників чорноморського транспортного коридору перевищили 10 млн. тонн. Про це повідомив голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Нагадаємо також, що президент країни відзвітував про проведення селекторної наради. Під час засідання обговорили графіки постачання боєприпасів, ракет, техніки. Зведення з фронту, а також роботи "зернового коридору". Протягом 10 місяців цього року морські порти України обробили понад 40 млн т вантажів. Це на 5,4 млн т більше, ніж за аналогічний період 2022 р.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Тетяна

3 січня 2024, 14:07

Навіщо розповідати всім підряд що взагалі планують будувати склади. А ще й конкретно місце вказали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися