В Одесі продавчиня порізала двох жінок ножем: у чому причина

За скоєне їй загрожує щонайменше три роки увʼязнення

Поліцейські затримали жінку, яка ножем порізала двох співробітниць магазину в Одесі. Інцидент стався у Приморському районі міста. Потерпілих доправили до лікарні, загрози для їхнього життя немає. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією правоохоронців,  працівниця магазину деякий час не зʼявлялась на роботі через затримання зарплатні, а сьогодні вранці прийшла і почала погрожувати двом колегам ножем, який прихопила із собою. Жінка намагалась забрати з касового апарата заборговані їй кошти. Продавчинь, які спробували зупинити правопорушницю, вона поранила ножем.

До поліції зателефонувала перехожа жінка. Потерпілих жінок доставили до лікарні: в одної різана рана потиличної ділянки голови, а в другої – різана рана шиї. Їм надали допомогу, загрози життю немає.

“Вирішується питання про повідомлення правопорушниці про підозру у вчиненні хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років. Слідство триває, правоохоронці встановлюють всі обставини події”, - повідомив заступник начальника слідчого відділу територіального підрозділу поліції Роман Задніпряний.

Нагадаємо, що в Одесі поліцейські “по гарячих слідах” затримали чоловіка, який спричинив незнайомцю тяжкі тілесні ушкодження. Правопорушник вдарив відвідувача супермаркету ножем у живіт. Про це повідомили в Головне управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися