В портах Великої Одеси вивантажують понад тисячу вагонів із зерном на добу

Загалом у напрямку всіх портів України наразі рухається 14 тис. 333 вагони

У портах Великої Одеси обсяг вивантаження зернових перевищує 1 тис. вагонів на добу. Наразі середньодобовий обсяг вивантаження зернових сягає до 1053 вагонів. Це на 55 одиниць більше, ніж тиждень тому. Про це повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи товариства Валерій Ткачов. 

“Загалом у напрямку всіх портів України наразі рухається 14 тис. 333 вагони. Щодоби вивантажується понад 2200 одиниць. Із зерном до портів Великої Одеси прямує 7398 вагонів. До Дунайський портів — 707 одиниць. Середній обсяг вивантаження у портах Великої Одеси становить 1053 вагони. Це на 55 одиниць більше, ніж тиждень тому. У Дунайський портах вивантажується 84 вагони із зерновими на добу”, - зазначив Ткачов.

Також представник УЗ запропонував задля доправлення вантажів до портів Рені та Ізмаїл скористатися маршрутом через територію Молдови. 

“Це, звісно, призведе до здорожчання перевезення. Але тут необхідно врахувати, скільки грошей втрачається через простої і чи не швидше проїхати через територію Молдови”, — уточнив Валерій Ткачов

Раніше “Коментарі” писали, що Укргазбанк вступив у партнерство з урядом Великої Британії та провідними міжнародними страховими компаніями, щоб впровадити інноваційний підхід до страхування суден, які перетинають український морський коридор у Чорному морі. Цей новаторський механізм, розроблений спільно зі страховим брокером Marsh, що є частиною компанії Olyver Vyman, має на меті полегшити доступ до морського транспорту для різних експортерів, не обмежуючись лише аграрними галузями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися