На Одещині очікується погіршення погодних умов: скільки триватиме негода

У ДСНС закликають бути обережними в ці дні

Синоптики прогнозують, що на території Одеської області 7-9 січня очікується значне погіршення погодних умов. Протягом кількох днів жителів області чекатимуть значні опади ( дощ з переходом в сніг), ожеледь та налипання мокрого снігу. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Рятувальники закликають бути обережними в ці дні і дотримуватися правил безпеки:

- Краще не плануйте дальні поїздки на цей час

- Памʼятайте, що недотримання простих рекомендацій може обернутися для вас небезпекою.

- Згадайте про масштабну Надзвичайну ситуацію через негоду наприкінці листопада минулого року, адже саме нехтування попередженнями оперативних та інших служб призвело до значних небезпечних наслідків.

- Будьте свідомими та залишайтесь в безпеці

Раніше “Коментарі” писали, що під час негоди в Одесі було відкрито 104 Пункти незламності. За потреби є можливість відкрити 425 таких пунктів, з яких 161 пункт належить громаді міста. Минулого року їх працювало 356. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Нагадаємо, що 28 листопада Одеська область потерпала від несприятливих погодних умов. Зі снігових пасток вже евакуйовано 2498 людей, включаючи 162 дітей. Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.  Завдяки оперативній дії рятувальників відбуксовано 849 транспортних засобів, зокрема 24 автобуси та 17 карет швидкої медичної допомоги. Зазначимо, що з початку негоди (26.11) всі потерпілі вже звільнено зі снігового полону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися