В Одесі протягом негоди працювали понад 100 пунктів незламності: чи відкрили додаткові

У місті працюють Пункти незламності Національної поліції та ДСНС

Під час негоди в Одесі було відкрито 104 Пункти незламності. За потреби є можливість відкрити 425 таких пунктів, з яких 161 пункт належить громаді міста. Минулого року їх працювало 356. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“Ми в екстреному режимі відкрили пункти, де люди могли зігрітися, зарядити пристрої, випити теплі напої та інше. Усього, цьогоріч, у місті до відкриття готові 425 Пунктів, з них 161 - комунальної форми власності”, - повідомив віцемер Олександр Філатов

Також він відзначив, що у місті працюють Пункти незламності Національної поліції та ДСНС.

“Коментарі” писали, що в одеських підрозділах поліції облаштовано Пункти незламності. На випадок негоди, тривалої відсутності електроенергії чи опалення, кожен може скористатися Пунктами незламності в територіальних підрозділах поліції. Про це повідомили в Одеській мерії.  В пунктах незламності є світло, Інтернет, тепло, альтернативне живлення. Тож можна погрітися, зарядити мобільні пристрої або звернутися до поліцейських по іншу допомогу.

Нагадаємо, що “Коментарі” писали, що в Одеській області вже запрацювали 55 пунктів незламності, розташованих на базах пожежно-рятувальних частин Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Про це повідомила речниця ДСНС в Одеській області, Марина Мартиненко, під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Одеса.

Стало відомо також, що протягом всієї ночі котельня, де внаслідок сильного вітру було зруйновано трубу, працювала в тестовому режимі. Наразі її роботу призупинено. Однак, подачу тепла в домівки одеситів буде відновлено по завершенні світлового дня. Про це сказала директорка КП “ТмО” Ганна Позднякова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися