На Одещині зіткнулися мопед і легковик: чи є постраждалі

Перевірка керманичів на стан сп'яніння показала що мопедист сів за кермо нетверезим

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському районі за участю легкового автомобіля та мопеда. Аварія сталася вчора, 3 січня поблизу села Троїцьке Любашівської ОТГ. В результаті аварії травмувався пасажир двоколісника. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Поліцейські попередньо встановили, що під час руху керманичка автомобіля “Mitsubishi Lancer” зіткнулася з мопедистом, який їхав з пасажиром у зустрічному напрямку. В результаті аварії  останнього доправили до лікарні, де йому діагностували перелом стегна і гомілки, та госпіталізували. Водії обох транспортних засобів не постраждали.

“За даним фактом слідчі розпочали провадження  за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках кримінального провадження транспортні засоби поміщено на арештмайданчик і призначено низку експертиз. Слідство триває, встановлюються всі обставини ДТП.

“Коментарі” писали, що у місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися