Важливо

Ракета небезпека з моря: фрегат "Адмірал Макаров" на чергуванні

Ворог вивів на бойове чергування ракетоносій

Після того, як шторм у морі трошки вщух, ворог вивів на бойове чергування свій надводний ракетоносій — фрегат "Адмірал Макаров". На його борту може бути до восьми високоточних ракет типу “Калібр”. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

Рівень ракетної небезпеки значно підвищено! Сигналів повітряної тривоги дослухаємось, діємо зібрано і оперативно! Зміну обстановки Сили оборони півдня відстежують і повідомляють в режимі онлайн!, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, пілоти повітряних сил ЗСУ знищили великий десантний корабель РФ. Атакували "Новочеркаськ" в районі Феодосії крилатими ракетами. Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України прокоментував знищення ВДК.

Обстріли Одеської області

29 грудня внаслідок ракетного удару по місту Одеса сталося влучання у триповерховий будинок, з якого рятувальники тільки що витягли тіло загиблої людини з-під завалів. Кількість жертв цього трагічного інциденту зросла до трьох осіб. Пошукові операції на місці події тривають. Перші кадри з місця прильоту – в матеріалі

В ніч на 22 грудня ворог вчергове атакував ударними дронами. БпЛА були запущені по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Підрозділи протиповітряної оборони знищили 17 безпілотників типу "Shahed-131/136", які були випущені з тимчасово окупованої території Криму. Найбільш інтенсивна боротьба розгорнулася на Миколаївщині, де вдалося знищити 10 дронів, на Херсонщині – 4, та на Одещині – 3.

Джерело: https://t.me/SJTF_Odes/5019


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися