В Одеському регіоні браконьєри виловили риби на 1, 5 млн гривень

Правопорушників затримали біля села Новосільське

Під час проведення рибоохоронного рейду 6 січня виявлено правопорушення. Збитки рибному господарству складають майже 1,5 млн гривень. Про це повідомили в Одеському рибоохоронному патрулі. 

На озері Кугурлуй с. Новосільське Ізмаїльського району чоловіки 24 та 26 років ловили рибу на деревʼяному човні (тип плоскодонка) забороненими знаряддями лову (лісковими сітками в кількості 15 шт.)

Загалом правопорушниками було виловлено: карась (110 кг), товстолоб (55 кг), сазан молодь (25 кг), лящ (8 кг), судак молодь (0.8 кг), окунь (52 кг), щука (8 кг), тарань (10 кг), білий амур (4 кг), чим причинено збиток рибним запасам України на суму 1.499.769 гривень. На місце правопорушення було викликано СОГ.

Рибоохоронний рейд було проведено спільно з водною поліцією та охороною ТОВ Репида. Рибу, сітки та човен вилучено. 

“Одеський рибоохоронний патруль продовжує виконувати свої обов'язки в умовах воєнного стану. Закликаємо громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером "гарячої лінії": (098) 798-47-93”, - йдеться в повідомленні.

“Коментарі” писали, що поліцейські Одеської області успішно припинили діяльність браконьєра, який зловживав природними ресурсами озера Ялпуг. Зафіксовано понад 100 одиниць різних видів риби, а тепер правопорушникові загрожує серйозне покарання. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Нагадаємо, нещодавно на Одещині інспектори провели природоохоронний рейд спільно з працівниками Болградського РВП ГУНП в Одеській області. Інспекція відбулася біля села Криничне на озері Ялпуг. Там, правоохоронці затримали місцевого мешканця, який здійснював незаконний лов водних біоресурсів. Про це повідомили в Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися