Навчальні заклади Одещини готуються перейти на дистанційку: причина

У разі негоди школи Одещини працюватимуть дистанційно

Директор міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич попередила, що наразі школи Одеси готуються перейти на дистанційну форму навчання через можливу негоду 7-9 січня. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Фейсбук. 

“Шановні батьки і колеги, ми готуємось до можливого переходу на дистанційне. У разі несприятливих погодних умов, просимо утриматись від переміщень вулицями. Класні керівники повідомлять про підключення до онлайн-уроків”, - йдеться в повідомленні

Дитячі садочки прийматимуть дітей в режимі чергових груп. Посадовиця наголосила, що це лише у випадку негоди та якщо пересуватися вулицями буде небезпечно. Наразі необхідно чекати додаткових повідомлень зі школи та садочка.

“Коментарі” писали, що вночі та вдень у понеділок очікуються значні опади, вночі у вигляді дощу. Вдень ожеледь, ожеледиця, налипання мокрого снігу, хуртовина. Про це повідомили в Одеській міській раді.  У зв’язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звернулася до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літніх осіб, дітей та вагітних жінок.

Нагадаємо, що у комунальних підприємств та медзакладів під рукою понад 4000 генераторів. Щоб працювати попри перебої зі світлом. Готові й пункти незламності. Нині на території Одеської області їх працює 399, ще 413 готові розгорнути у разі потреби. У посиленому режимі й аварійні бригади енергетиків ДТЕК.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися