Ситуація на автодорогах Одеської області: чи забезпечений проїзд

У регіоні проводять снігоочисні роботи та обробляють автомобільні дороги

В службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області повідомили, що станом на 08:00 годину ранку проїзду на автодорогах Одеської області забезпечений. 

Підрядні організації виконують снігоочисні роботи та обробляють автомобільні дороги протиожеледними матеріалами. Всього працює 62 працівники та 45 одиниць техніки, ще 58 працівників та 39 одиниць техніки знаходяться на цілодобовому чергуванні.

З обіду циклон вкриє всю область. Несприятливі погодні умови зберігатимуться впродовж всього дня 8 січня. Вже завтра, 9 січня опади не спостерігаються, лише мінусова температура.

“Учасники дорожнього руху, просимо Вас враховувати погодні умови та бути особливо уважними за кермом. Дотримуйтесь Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху. Надавайте пріоритет у русі снігоприбиральній техніці”, - йдеться в повідомленні служби.

Цілодобовий аналітично-моніторинговий центр Служби відновлення в Одеській області, завдяки відеокамерам та метеостанціям постійно стежить за поточною ситуацією на дорогах.

Щодо стану проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення звертайтесь на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80

“Коментарі” писали, що у комунальних підприємств та медзакладів під рукою понад 4000 генераторів. Щоб працювати попри перебої зі світлом. Готові й пункти незламності. Нині на території Одеської області їх працює 399, ще 413 готові розгорнути у разі потреби. У посиленому режимі й аварійні бригади енергетиків ДТЕК.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися