Одеські прикордонники завадили нелегалам потрапити в ЄС через Україну

За словами прикордонників, перетинати кордон нелегалам за кругленьку суму допомагав громадянин Туреччини

На в'їзді в Одесу в районі Двох стовпів прикордонники затримали п'ятьох нелегалів з Туреччини. Їх підозрюють у тому, що вони незаконно потрапили в Україну з Молдови, а після планували поїхати до країн ЄС. Про це повідомили в прес-службі ДПСУ.

Разом з ними затримали організатора каналу незаконної міграції, який також виявився громадянином Туреччини. За свої послуги, за словами стражів кордону, він брав близько 5000 дол. з людини, а в жовтні цього року його вже притягували до відповідальності за аналогічний злочин. Тоді іноземця депортували у Туреччину з забороною в'їзду в Україну на три роки.

"Кілька днів тому в Одеському аеропорту прикордонники не пропустили в Україну відразу 25 громадян Туреччини. Вони їхали за запрошенням громадянина України, який, як виявилося, запросив тільки одного іноземця. Тобто, організатори сфальсифікували запрошення", - повідомили в прес-службі ДПСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що через проблеми зі знанням географії нелегали з Угорщини, які намагалися незаконно проникнути в одну з країн Євросоюзу, приїхали в Білорусь. Далекобійник, який прямував з Чорногорії в Мінськ, почув, що у вантажному відсіку автомобіля розмовляють якісь чоловіки. Так як вантаж був опломбований, водієві довелося викликати міліцію. Міліціонери знайшли у вантажівці двох іноземців, які зізналися, що хотіли потрапити в іншу країну ЄС.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися