В Одеській області судитимутьчоловіків за незаконну вирубку дерев: що їм загрожує

Правоохоронці виявили та вилучили більше 30 кубометрів дров

На Одещину судитимуть чоловіків за незаконну вирубку лісових насаджень на території Павлівського лісництва. Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі. 

Так, прокурори Одеської обласної прокуратури ве скерували до суду обвинувальний акт стосовно 8 учасників організованої групи. 

Правоохоронці встановили, що житель Роздільнянського району організував злочинну групу, до складу якої увійшло четверо його земляків, а також посадовець Захарівської ОТГ, еколог та співробітник Павлівського лісництва.

Щоб збагатитися вони вирішили незаконно здійснили рубку лісового масиву дуба на території Павлівського лісництва. Чоловіків затримали “на гарячому - під час зрубу та вивезення чергової партії деревини.

Правоохоронці виявили та вилучили більше 30 кубометрів дров та інші лісоматеріали, автомобіль “КАМАЗ”, бензопили, сокири, мобільні телефони, чорнові записи.

“В ході досудового розслідування  пред’явлені позови про відшкодування завданих кримінальним правопорушенням збитків. Досудове розслідування – СУ ГУНП в Одеській області, оперативний супровід – УСР ГУНП в Одеській області”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що поліцейські викрили трьох жителів Ізмаїльського району у незаконній порубці насаджень на Кислицькому острові. Правопорушники спилили софору, акацію та ясен. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Крім того, поліцейські викрили трьох жителів Ізмаїльського району у незаконній порубці насаджень на Кислицькому острові. Правопорушники спилили софору, акацію та ясен. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися