В Одесі відновлюють будинок, який постраждав в новорічну ніч від обстрілу

Наразі в багатоповерхівці відновлено теплопостачання, водопостачання та електрику

Російські окупанти завдали масованого удару по Україні на Новий рік. Постраждали багато обласних центрів, зокрема і Одеса.  Під час ворожого обстрілу в місті було пошкоджено ряд будинків. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

В новорічну ніс будинок на вул. Академіка Заболотного отримав пошкодження даху та комунікацій. Мешканці багатоповерхівки залишилися без тепла, води, електрики та газу. 

В мерії зазначили, що людей не можна було  залишити  без опалювання в умовах очікуваного різкого зниження температури повітря. Саме тому в стислі строки необхідно було демонтувати зруйновану частину даху. 

Станом на 05 січня у будинку вже повністю відновлено теплопостачання, водопостачання та електрику. Газопостачанням забезпечено переважну частину квартир, в яких не пошкоджені вентиляційні канали. 

“Керуючою компанією, що обслуговує будинок, проведено роботи з улаштування тимчасового захисного покриття зруйнованого даху. Капітальні роботи будуть проведені  після проходження всіх необхідних проєктно-дозвільних процедур”, - йдеться в повідомленні мерії. 

Нагадаємо, що російські окупанти здійснили черговий обстріл півдня України. Атака безпілотними літальними апаратами типу "Shahed-131/136", розпочата ворогом ще ввечері, тривала 7 годин. Про це повідомили в Силах оборони півдня України. З тимчасово окупованого Криму та східного узбережжя Азовського моря ударні дрони атакували південні регіони.

Крім того, 29 грудня вранці окупанти запустили по Одесі крилаті ракети. Ворог поцілив у житлові будинки мирних жителів. За інформацією начальника Одеської ОВА Олега Кіпера внаслідок атаки двоє одеситів загинули. 15 людей отримали поранення, серед них двоє дітей – 6 та 8 років. Перші кадри з місця прильоту – в матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися