Масштабне відключення світла на Одещині: 185 населених пунктів без електроенергії

В Одеській області вирує антициклон

Не дивлячись на люту зиму та складні дорожні умови, сьогодні вранці енергетичні бригади здійснили успішну роботу і відновили постачання світла в 109 населених пунктах області. Проте, станом на 16:00, ще 185 населених пунктів залишаються тимчасово без електропостачання, із них 60 - частково. Про це повідомляє ДТЕК Одеській електромережі. 

Ось в таких складних погодних умовах працюють наші хлопці! Більшість ліній, які потрібно ремонтувати, знаходяться в полях. Подекуди наші вишки доводиться визволяти зі снігового полону за допомогою важкої техніки, – йдеться в описі ДТЕК. 


Як діяти при відключенні електроенергії 

У разі відключення електроенергії в Одесі, мешканці можуть повідомити про це в зручний спосіб. Перш за все, рекомендується перевірити на офіційному сайті ДТЕК Одеські електромережі, чи вже зареєстрована аварія за вашою адресою. Якщо ні, то можна повідомити про відсутність світла одним із наступних способів: 

Звертаємо вашу увагу, що через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені. 

Нагадаємо, на дорогах Одеської області працює 129 одиниць техніки для забезпечення безпеки та проїзду. У зв'язку з негодою, місцева влада та правоохоронні органи закликають громадян максимально обмежити свої поїздки, дотримуючись безпечної дистанції та умов проїзду. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися