Антициклон на Одещині: яка ситуація на дорогах обласного та міжнародного значення

Мешканців Одеської області закликають утриматись від автоподорожей

На дорогах Одеської області працює 129 одиниць техніки для забезпечення безпеки та проїзду. У зв'язку з негодою, місцева влада та правоохоронні органи закликають громадян максимально обмежити свої поїздки, дотримуючись безпечної дистанції та умов проїзду. Про це повідомляє начальник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

На автошляхи державного значення вийшли 62 одиниці спецтехніки. Ще 67 одиниць техніки працює на місцевих дорогах. Виконується розчищення та обробка піщано-сольовою сумішшю, – йдеться в повідомленні. 

У разі необхідності отримання додаткової інформації або надання звернень, громадяни можуть звертатися на гарячі лінії: 

  • гаряча лінія Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області – 050-41-71-750 та 067-575-68-86; 

  • загальнонаціональна лінія Агентства відновлення та розвитку інфраструктури України працює за номером +38 067 400 60 80


Нагадаємо, Подільський район в Одеській області взявся за відновлення 8 кілометрів дороги Р–71, яка має важливе значення для транспортної логістики України. В процесі відновлення використовується експериментальний підхід, який включає змішування цементу з екологічним матеріалом — золою.

Також “Коментарі” писали, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування.   

Джерело: https://t.me/odeskaODA/3790


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися