На Одещині водій ВАЗ збив дитину на санях: в якому стані 11-річний хлопчик

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 11-річний хлопець

Сьогодні о півдні у селі Дубинове, що входить до складу Савранської територіальної громади, сталася дорожньо-транспортна пригода, унаслідок якої постраждав 11-річний мешканець Подільського району.

За попередньою інформацією поліції, хлопчик катався на санчатах і невдало виїхав на дорогу, де вже рухався автомобіль марки "ВАЗ". Водій легковика, на жаль, не встиг помітити дитину, і сталося зіткнення. Санки опинилися під автомобілем, а сам хлопчик отримав тілесні ушкодження, включаючи закриту черепно-мозкову травму та політравму. Дитину госпіталізувати його до лікарні.

На даний час стан постраждалого задовільний. Перевірка водія на стан сп'яніння показала, що він був тверезий. Встановлюються всі обставини автопригоди і вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Нею кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – повідомив т.в.о. начальника сектору поліцейської діяльності № 2 відділу поліції № 1 Подільського районного управління поліції Олександр Кучугура.

Поліцейський також закликав водіїв бути особливо уважними, особливо в складних погодних умовах, та батьків пильніше стежити за своїми дітьми на вулицях.

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що у місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися